FŐOLDAL A VÁLLALKOZÁS LELKE A TECHNOLÓGIA A CIPŐK FÓRUM  
 
Karl Schützender

TÖRTÉNET - a vállalkozás lelke

80 évvel ezelőtt, egy Karl Schützender nevű cipészmester alapított egy cipészműhelyt és elkezdte felvenni az első mesterlegényeket és tanoncokat. Mára a SCHÜTZE – cipőgyár, már egy harmadik generációs családi vállalkozás.

A legmodernebb gyártási technológiák kiépítése éveken keresztül biztosította a folyamatos növekedést, és a termékek továbbfejlődését. A robotok bevetésével, erősen autómatizálódott a gyártási folyamat. Ahhoz, hogy ennek a technológiának az előnyeit kihasználhassuk, és hogy javítsuk a logisztikát, 2003-ban egy új, modern gyárépületet hoztunk létre Tragweinba. Átköltözésünk óta, Európa egyik legmodernebb cipészüzemévé léptünk elő. A gazdasági sikert a jövőben is tartani szeretnénk, ezért nem elégszünk meg az eddig elértekkel, hanem továbbra is nagy erőket fektetünk a fejlesztésbe.

AZ ELŐÁLLÍTÁS– a szíve minden gyártóüzemnek

Lelkiismeretes munkatársaink, és kiváló szakemberekből álló csapatunk a legmodernebb technikával, és nagy gyártási tapasztalatokkal biztosítják a folyamatos, magas minőséget. Célunk, hogy védjük a felhasználó egészségét, és hogy vásárlóink az aktív munkásélet végén is örömüket leljék a mozgásban.

AZ ALAPANYAGOK- a legfontosabb alapfeltétel

A jó alapanyag a legfontosabb alapfeltétele a tartós, értékes és egészséges cipőknek. A védőcipők esetében, ahol az átlagos hordási idő a 2000 órát is elérheti, különösen fontos a jó minőségű alapanyag. Ez okból a SCHÜTZE cipők alapanyagait kizárólag szakemberektől vásároljuk, akik ismerik a védőcipőkkel szembeni elvárásokat és termékeik minőségét a nevükkel biztosítják.

 

 

 
   
  Hirdetés: Homeopátiás Webáruház